Felnőttként úszásórákat venni? Igen!

Egyik korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy egyéni úszórákkal a teljesen kezdő vagy bizonytalanul és félve úszó felnőttek tudása gyorsan fejleszthető.
Egyáltalán nincs abban semmi szégyellnivaló, ha úgy alakult az életed, hogy felnőttként nem tudsz úszni, vagy tudsz valamennyire, de nem érzed, hogy ez valós és biztos tudás lenne. Felnőttként is “szabad” úszásórákat venni és bármikor el lehet kezdeni.

De mi van akkor, ha úgy érzed, hogy jól úszol?

Nos, ebben az esetben is érdemes néhány egyéni úszásórával továbbfejleszteni a tudásodat. Hogy miért?

  • Ha jó technikával úszol, sokkal élvezetesebbé válik az úszás, több örömet fog adni.
  • A hatékony technika azt is eredményezheti, hogy akár dupla távot is le fogsz tudni úszni ugyanannyi idő alatt, mint korábban.
  • Szintén előny - nem is akármilyen - hogy a technikajavítás eredményeként sokkal jobban fogod tudni beosztani és használni az erődet, ezáltal sokkal kevésbé fogsz elfáradni.

Nem kell hosszú hónapos, fejlesztő órák sorozatára gondolnod. Már akár néhány alkalmas technikajavítással is szép eredményt lehet elérni. Jól hangzik? Szívesen látunk egyéni óráinkon, megbeszélés szerint.

Ketten könnyebb

Sokan mondják, hogy bármennyire is szeretnek sportolni (esetünkben úszni),nehezen veszik rá magukat arra, hogy elinduljanak. Mindig az elindulás bizonyul a legnehezebbnek. Az embert elsodorja az élet, és könnyen talál kifogásokat arra, hogy miért lenne jobb inkább ma is otthon maradni.
Gyere úszni barátoddal, pároddal - ketten mindig könnyebb! Számítva egymásra és ösztönözve egymást kevesebb esély van arra, hogy elsodorjon az élet és otthon maradj. Felnőtteknek szóló egyéni órákat párban is tartunk igény szerint.

További részletek felnőtteknek szóló, egyéni óráinkról ide kattintva olvashatóak.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.