Nyári, 5 napos, intenzív úszótanfolyam

Nyári, 5 napos, intenzív úszótanfolyam

Évek óta tervezzük, hogy a nagy igényre való tekintettel augusztus utolsó hetében tartunk intenzív, 5 napos oktatást.

Kiknek szól a tanfolyam?

Azoknak a gyerekeknek szeretnénk elsősorban segíteni ezzel a lehetőséggel, akiknek “kötelező lesz” szeptembertől óvodai/iskolai szervezésben, nagy létszámú csoportos úszásoktatáson részt venni. A nagy létszám miatt az oktatók nem tudják a kezdő gyerekek egyedi igényeit kielégíteni, és tapasztalatunk szerint, sajnos sok gyermeknek elmegy a kedve az úszástanulástól. Ezt a rossz tapasztalatot szeretnénk megspórolni a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Az intenzív hétre már 2,5 éves kortól is tudunk privát órára tanítványokat fogadni, illetve SNI-s gyermekeket is, hiszen több oktatónknak is nagy gyakorlata van fiatalabb és SNI-s tanítványok sikeres oktatásában.

Természetesen a tanévben folyamatosan járt tanítványaink részére is ajánljuk az intenzív oktatást. Szakmai szempontból, ha 5 napon keresztül, minden nap úszik a tanítvány 30-45 percet, nagyobb fejlődést jelent, mint év közben 5 hétvégi alkalom. Haladó szintű tanítványaink részére is javasoljuk a minden napi úszásoktatást, mert a meglévő tudását fejlesztve, akár egy szinttel magasabb csoportban is folytathatja szeptembertől az úszástanulást. Ha az iskolával is járnak majd úszásoktatásra, nagyobb létszámú csoportban, ahol kevesebb idő jut az egyéni hibajavításra, könnyebben fogja a gyermek az ott kért feladatokat végrehajtani. Új úszásnemet is könnyebben sajátít majd el, hiszen már biztonsággal mozog a vízben és kizárólag a feladat végrehajtására tud majd figyelni. Ha esetleg már a tanévben nem szeretnének heti rendszerességgel úszni járni, egy biztosabb tudással zárják az úszástanulást a nyári szünet után.

A tanfolyam ideje:

Augusztus 26-30. (hétfőtől-péntekig) minden nap 16:30-19:30 közötti időpontokban:

  • Csoportos oktatás: 45 perc, max. 4 fő, 4,5 éves kortól.
  • Privát tanítványok számára: 2,5 éves kortól, speciális igénnyel is, 30, 45 vagy felnőttek esetében 60 perces órák.

Oktatóink:

  • Nagy Dóra, Pózmán Petra, Gábris Gréta - 2,5 éves kortól privát és SNI-s tanítványokat is vállalnak.
  • Tompa Orsolya - 6 év feletti, átlagos képességű, és felnőtt tanítványokat vállal.

Ár:

Az 5 alkalmas bérlet ára:

  • 30 perces privát óra: 56.250 Ft / fő / 5 alkalom.
  • 45 perces privát óra: 84.375 Ft / fő / 5 alkalom.
  • 60 perces privát óra: 112.500 Ft / fő / 5 alkalom.
  • Csoportos 45 perces óra: 41.250 Ft / fő / 5 alkalom.

Kedvezmény hozzánk járó tanítványok számára: Jelenlegi tanítványaink még a 2023/24-es tanévben érvényes árainkon tudnak az intenzív órákon részt venni.

Helyszín:

Újhegyi Uszoda (Budapest X. kerület)

Belépés az uszodába a nyári intenzív (08.26-30.) oktatásunk idején:

Mivel ebben az időszakban pályát bérelünk az Uszodától, a tanítványok számára nem szükséges belépőjegy váltása, ahogy a tanévben sem volt. Kísérőjegyet az Uszoda Házirendje szerint tanéven kívül, pályabérlés esetén sem lehet váltani. A kísérő szülő jegy nélkül is bekísérheti a gyermeket az öltözőbe, segítheti az átöltözést óra előtt és után, a medencetérnél átadhatja az oktatónak, és az uszoda előterében várakozhat. Papucs használata ebben az esetben is szükséges. Kísérő felnőtt belépőjegy váltása mellett tartózkodhat a medencetérben, illetve használhatja a medencéket. A tanítvány az oktatásunkon kívül csak belépőjegy váltással és szülői felügyelettel maradhat a medencetérben. A belépőjegyhez kapott órát minden esetben viselni szükséges.

Belépőjegyek az Uszodába:

  • Felnőtt belépő: 2.100 Ft / 3 óra (vagy 10 alkalmas bérlet váltása esetén 1.900 Ft / alkalom)

További részletek az uszoda honlapján: Uszodai belépőjegyek

Lemondás

Lemondás privát óra esetén: a 24 órán belüli óralemondás, amennyiben más családtag, barát sem tud eljönni az órára a tanítvány helyett, sajnos elveszik. Ilyen esetben nem tudunk pótórát biztosítani. A 24 óránál hamarabb lemondott órákat a következő tanévben október-december között tudjátok pótolni.

Lemondás csoportos óra esetén: amennyiben a tanítvány nem tud részt venni az úszásórán, kérjük mielőbb jelezzétek. Ebben az esetben a következő tanévben október-december között tudunk pótórát biztosítani. Amennyiben az értesítés elmarad, nem tudunk pótórát biztosítani.

Várjuk jelentkezéseteket mihamarabb, június 26-tól megnyitjuk a szabadon maradt helyeket az új jelentkezőknek is! A jelentkezésetek kizárólag a leegyeztetett oktató, időpont és az 5 alkalmas bérlet utalása után válik érvényessé. Kérjük, mielőtt utaltok, várjátok meg visszajelzésünket. Köszönjük.