Miért válasszon minket?

Ami megkülönböztet minket

Szeretnénk megosztani Önnel azokat az előnyöket és elveket, amelyekkel úszóiskolánkban találkozhat. Számunkra fontos az is, hogy aki hozzánk jön, tudja és értse, hogy miért minket válasszon. Az alábbi információkkal segíteni szeretnénk a tudatos szülőket és az úszni vágyó felnőtteket a megfelelő úszóiskola kiválasztásában.

Szakmai hozzáértés

Nálunk a szakmaiság elsődleges. Úszóiskolánk vezetője egy olyan pedagógus, aki a test-lélek-szellem egységben hisz, és ezt fejleszti tanítványaiban. Meggyőződése, hogy a privát (egyéni) és a kis létszámú, maximum 4 fős csoportos órák a leghatékonyabbak.

Az örömteli tanulás jegyében

Célunk, hogy tanítványaink pozitív élménnyel sajátítsák el az úszást, melynek eredményeként életük minden szakaszában örömmel látogatják majd az uszodákat és vízpartokat, akár rekreációs/prevenciós vagy kikapcsolódás céljával.

Az úszást egy életre szólóan tanítjuk

Szakembereink biztosak abban, hogy az úszás a legideálisabb sport a kisgyermekek számára, míg az idősebb korban is élvezhető sport marad. Így a megfelelő körülmények között való tanulás és a helyes technika elsajátítása különösen fontos.

Testre szabott órák: Minden tanulónk egyedi figyelmet kap

Minden óránk előre egyeztetett óravázlat alapján, a tanítványok személyiségét és képességét szem előtt tartva zajlik. Így biztosítjuk, hogy minden tanuló könnyedén, a saját tempójában, hatékonyan sajátítsa el az úszás alapjait.

Tanítványaink könnyedén tanulnak

A hozzánk járó tanítványok - legyenek gyerekek vagy felnőttek - a saját tempójukban, könnyedén sajátítják el az úszás alapjait, majd folyamatosan megtanulják a 4 úszásnemet. Minden óránk személyre szabott, előre egyeztetett óravázlat alapján zajlik, a tanítványok személyiségét és képességét szem előtt tartva.

Szülői jelenlét: Biztonság és ösztönzés

Számunkra nagyon fontos a szülők jelenléte is. Tapasztalataink szerint a szülő figyelme pozitív hatással van a gyermekre, aki büszkén mutatja meg, milyen ügyes az órán. Az órák nyilvánosak, ezért a gyermekek a szülők jelenlétében még nagyobb biztonságban érzik magukat.

Kiemelt figyelem minden tanítványra

Sikerünk titka az azonnali hibajavítás, az oktató maximális figyelme és a tanítvány személyre szabott fejlődési üteme. Minden tanítványunk egyszerre dolgozik, nincs holtidő, az oktató figyelme pedig igazságosan oszlik meg a jelen lévő tanítványok között.

Kedvező környezet: A legjobb a kezdőknek

Tanmedencénk 80 cm mély és 30-32 Celsius fokos, ami ideális a kezdő tanítványok számára. Így biztonságban és kényelemben tanulhatnak úszni.

Oktatóink

Oktatóinkat nagy gonddal választjuk ki, biztosítva, hogy pedagógiailag és szakmailag is megfeleljenek az általunk képviselt nézeteknek. Elszántságuk és elkötelezettségük garantálja, hogy minden tanítványra egyedileg készítsenek óravázlatot, és szükség esetén szakmai vezetőnkkel egyeztessenek.

Oktatási formáink

Két oktatási formát kínálunk:

  • privát (30-45 perces) órákat 2,5-70 éves korig,
  • kis létszámú, max. 4 fős (45-55 perces) csoportos órákat 4,5 éves kortól.

Ezek a csoportlétszámok adnak lehetőséget a személyre szabott örömteli tanulásra és a hatékony, gyors fejlődésre.

Maximális hatékonyság

Hetente egyszer tartunk órákat, de ezekből a foglalkozásokból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Ennek köszönhetően képesek vagyunk versenyre kelni a heti két vagy három alkalommal nagyobb csoportban úszni járó tanulókkal. Mindezt úgy, hogy a szülőknek csupán egyszer kell gyermekeiket az uszodába szállítaniuk. Az úszás tanulása sosem volt még ilyen egyszerű és hatékony!

Sikeres tanulás

Sikerünk titka a magas szintű pedagógiai felkészültségünk és az azonnali (személyes visszajelzésekben) rejlik, ami lehetővé teszi, hogy a tanulóink gyorsan és hatékonyan fejlődjenek. Minél kisebb a csoport létszáma és minél hosszabb az óra, annál több idő és figyelem jut a tanítványra.

Játékos tanulás

Oktatási módszerünkben kiemelt szerepet kapnak a változatos játékok, amelyek segítenek a tüdőkapacitás fejlesztésében és a készségek fejlesztésében. Így növeljük a tanítványok önbizalmát, és izgalmasabbá tesszük az úszás tanulását.

Segédeszközök használata

Sok segédeszközt használunk az órákon, rendszeresen. Minden gyereknek jut belőlük, és mindig nagyon élvezik a használatukat! A kedvencek: kis / közepes / nagy deszka, úszónudli (kukac),úszássegítő deréköv / úszóöv, lábbója, békatalp, tenyérellenállás.

Személyre szabott támogatás: Az egyéni órák ereje

A privát órák kiválóan alkalmasak a tanulók személyre szabott támogatására, ezért ebben a formában fogadjuk a szenzoros vagy SNI-s tanítványokat is. Ha gyermeke fejlesztésre szorulna bármilyen területen, kérjük, jelezze ezt felénk jelentkezéskor, hogy a legmegfelelőbb oktatási formát és oktatót ajánlhassuk gyermekének.

A hozzáadott érték

Tudjuk, hogy az úszásoktatás költségeket ró a családra. Azonban szeretnénk kiemelni, hogy a szolgáltatás minősége és a hozzáadott érték kiemelkedően fontos az úszásoktatásban. Meggyőződésünk, hogy a hatékony privát és kis létszámú oktatás értékének megértése elengedhetetlen a megfelelő választásban.

Reméljük, hogy segítettünk Önnek a döntésben. Minden szülőt és tanítványt szeretettel várunk, aki értékeli elkötelezettségünket és minőségi, hatékony oktatást szeretne.


A nyári szünet ideje alatt szünetel a telefonos ügyintézés, de ha kérdezni vagy jelentkezni szeretne, honlapunkon keresztül ezen idő alatt is szeretettel várjuk megkeresését. Telefonon augusztus közepétől állunk rendelkezésre.

Az úszásoktatás 2023. szeptember 16-17-i hétvégén indul.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.