Nyári, folyamatos, hétköznapi úszásoktatás

Mikor?

  • Június 24-től augusztus 21-ig: hétfőn és/vagy szerdán 17:00-19:30 között, előre egyeztetett dátumokon és időpontokban,
  • 30, 45 vagy felnőttek esetében 60 perces privát órákra lehet jelentkezni.

Hol?

Újhegyi Uszoda (Budapest X. kerület)

Oktató

Tompa Orsolya olimpikon oktatónk tudta vállalni a nyári hétköznapi úszásoktatást. Orsi szeptember óta tagja csapatunknak, kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk róla tanítványaitól és szüleiktől. Orsi 6 év feletti, átlagos képességű gyermekek és felnőttek oktatását vállalja. Úgy érzi, őket tudja megfelelő színvonalon oktatni, mert fiatalabb illetve speciális igényű gyermekek oktatásához nincs kellő gyakorlata.

Gyakorlati tudnivalók

Belépés a nyári hétköznapi (06.24-08.21.) oktatásunk esetén: a tanítvány számára az uszoda pénztárában szükséges belépőjegyet váltani, mert erre az időszakra nem bérelünk pályákat. Kísérőjegyet az Uszoda Házirendje szerint tanéven kívül, pályabérlés esetén sem lehetne váltani. A kísérő szülő jegy nélkül is bekísérheti a gyermeket az öltözőbe, segítheti az átöltözést óra előtt és után, a medencetérnél átadhatja az oktatónak, és az uszoda előterében várakozhat. Papucs használata ebben az esetben is szükséges. Szülő, kísérő felnőtt belépőjegy váltása mellett tartózkodhat a medencetérben az Uszoda Házirendje értelmében, illetve használhatja a medencéket. Mivel nyáron belépőjegyet váltotok tanítványaink részére is, így szülői felügyelettel az oktatási időn kívül ők is használhatják a medencéket. A belépőjegyhez kapott órát minden esetben viselni szükséges, a belépőjegyekhez öltözőszekrény is tartozik.

Belépőjegyek az Uszodába:

  • Gyerek belépő: 1.200 Ft / 3 óra
  • Felnőtt belépő: 2.100 Ft / 3 óra (vagy 10 alkalmas bérlet váltása esetén 1.900 Ft / alkalom)

További részletek az uszoda honlapján: uszodai belépőjegyek 2023.03.16

Oktatási díjunk 06.24-08.21. között:

Mivel nyáron ebben az időszakban nem bérelünk az uszodától pályákat, ezért kedvezőbbek az oktatási díjaink:

  • 30 perces privát óra: 7.000 Ft / fő / alkalom
  • 45 perces privát óra: 9.500 Ft / fő / alkalom
  • 60 perces privát óra: 12.000 Ft / fő / alkalom

Előre szükséges jelezni, hogy a fenti időszakban mely dátumokon szeretnétek oktatásra jönni, és a foglalásotok kizárólag akkor válik érvényessé, ha elutaltátok a lefoglalt időpontok oktatási díját. Kérjük, hogy mielőtt utaltok, várjátok meg visszajelzésünket.

Akik még nem ismerik Orsit, számukra az első óra előtt az első alkalom 50%-a utalandó, és amennyiben gyermeketek jól érezte magát Orsival, az alkalom után kérjük a fennmaradó 50% és a további lefoglalt órák díját együtt utalni az óra után legkésőbb másnap.

Lemondás

A 24 órán belüli óralemondás, amennyiben más családtag, barát (6 év feletti) sem tud eljönni az órára a tanítvány helyett, sajnos elveszik, ilyen esetben nem tudunk pótórát biztosítani. A 24 óránál hamarabb lemondott órákat augusztus utolsó hetében a szabadon maradt napokon/időpontokban vagy a következő tanévben, október-december között tudjátok pótolni (kérjük ezt az igényeteket a következő tanévre való jelentkezéskor jelezzétek a biztonság kedvéért).