Úszóiskolánk előnyei

Profi csapatunk azon dolgozik, hogy a tanítványaink minél előbb vízbiztosak legyenek, és megtanuljanak szabályosan mind a négy úszásnemben úszni.

Az Újhegyi Uszodában szülők a medence szélen ülve követhetik gyermekük fejlődését. Kísérőjegy vásárlása szükséges.

Egyéni és 4 vagy 6 fős kis csoportokban oktatunk, így mindenkire jut elegendő idő és figyelem. A csoportos óraink 60 percesek, melyből 55 perc az úszásoktatás és 5 perc szabad játék az óra végen.

Az eredményesebb fejlődés érdekében az oktatók a kis- és nagyvízbe is bemennek a gyermekekkel, így segítik őket. A bátortalan, tudásukban még nem biztos gyerekekkel együtt úszunk a mélyvízben, bátorítjuk, biztatjuk őket. A sikerünk egyik titka az azonnali hibajavítás, nem hagyjuk rögzülni a rosszul végrehajtott mozdulatokat.

Időről időre vízalatti videófelvétellel dokumentáljuk a gyermekek fejlődését.

Nálunk - csoportos óra esetén is - a kisvízben is minden tanítvány egyszerre gyakorolja az aktuális feladatot. A gyerekek a saját ritmusukban fejlődnek. Mivel mindenki különböző gyorsasággal sajátítja el a feladatokat és tökéletesít egy-egy mozdulatot (ki gyorsabban, ki lassabban) ezért elvünk, hogy a gyerekek mindig a tudásszintjüknek megfelelő feladatot végezzenek.

A teljesen kezdő és újrakezdő szülőknek (A SPORTEGYESÜLETÜNKBEN ÚSZNI TANULÓ GYERMEKEK SZÜLEI RÉSZÉRE) az egyéni oktatás díjából 50%-os kedvezményt biztosítunk. Fontosnak tartjuk, hogy a család minden tagja jól tudjon úszni. Hiszünk a példamutatásban!

A haladó szinten úszó szülőknek, akik 1-2 úszásnemben 150-500 métert tudnak folyamatosan úszni, részükre technikajavítást tartunk, hogy gazdaságosabb technikával minél könnyedebben ússzanak a választott úszásnemben, a kitűzött célért - pl. 1 km-től akár a Balaton-átúszásig (5,2 km) - addig, amíg a gyermekük is úszni tanul.

Keressen bennünket!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.